החלטתם לשדרג את התפריט והילדים לא משתפים פעולה?
אני מאוד אוהבת לשלב ברוטב העגבניות של הפסטה עדשים כתומות,
זה מוסיף חלבון וסיבים ומעשיר את מרקם הרוטב.
אז איך נשלב מנה חדשה בדרך הנכונה?
ראשית יש להציג את המזון החדש לילדים:
"ילדים מחר יש לנו הפתעה חדשה בארוחה פסטה עם רכיב סודי… "
מי רוצה לנחש? זה עגול ובצבע כתום..
כאשר יוגש המזון החדש צוות המטפלות יאכל בשיתוף עם הילדים ואף יביע את דעתו…
"וואו יש לזה טעם חמצמץ… או זה ממש תוספת מעניינת … מי האמיץ שכבר טעם"
במידת האפשר לשלב את הילדים בהכנת המזון החדש
ולעשות להם היכרות עם חומר הגלם החדש-
מהי קיטניה?
היכן היא גדלה?
איך היא נראית לפני הבישול?
לגעת ולמשש ואף להריח.
בהצלחה ובתאבון 😋
קלי, דיאטנית הבית של עדה.